Ресторантът Близо До Вас

 

КОМБИНИРАН САЧ 1.300 кг.

/свинско бон филе 250гр.,пилешко филе 250гр., пилешки крила 250гр. ,зеленчуци/

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!